Η Porsche δεν θα βγάλει μικρότερα μοντέλα από την Macan και την Boxster

Σχετικά άρθρα

Porsche 718 Boxster 7

Εδώ και καιρό υπήρχε μια φημολογία ότι η Porsche ετοίμαζε να μεγαλώσει την γκάμα της με ένα μικρότερο crossover και ένα νέο σπορ αυτοκίνητο κάτω από την Boxster. Ο Detlev von Platen, επικεφαλής των παγκόσμιων πωλήσεων της Porsche, σε συνέντευξη που έδωσε κατά την διάρκεια της έκθεσης του Λος Άντζελες, διέψευσε κατηγορηματικά αυτές τις φήμες λέγοντας πως η Porsche δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να παρουσιάσει ένα μικρότερο μοντέλο από την Macan και την Boxster.

Η Macan παρουσιάστηκε το 2014 και είναι το πρώτο σε πωλήσεις όχημα της εταιρείας στις ΗΠΑ, οπότε δεν υπάρχει λόγος να παρουσιάσει ένα φθηνότερο μοντέλο που θα τοποθετούνταν κάτω από αυτή. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας:

Εμείς στην Porsche σκεφτόμαστε το τι αντιπροσωπεύει η μάρκα. Είμαστε ένας αποκλειστικός κατασκευαστής σπορ αυτοκίνητων, δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα με την δημιουργία μιας φθηνότερης Porsche στο μέλλον. Δεν έχει με την ποσότητα, αλλά με την ποιότητα σε αυτό που κάνουμε.

Η Porsche αναπτύσσει νέα οχήματα, όπως ένα ηλεκτρικό σπορ σεντάν που θα βασίζεται στο Mission E, που θα τοποθετηθεί σε άλλο σημείο στην γκάμα της εταιρείας. Η επέκταση των προϊόντων της μάρκας θα επεκταθεί και πέρα από τα νέα μοντέλα. Αν θέλουμε να είμαστε συνεπής με την στρατηγική του προϊόντος που είχαμε, στο μέλλον οι επενδύσεις θα πάνε περισσότερο στην ανάπτυξη νέων υπηρεσιών γύρω από το αυτοκίνητο.

Ένα τέτοιο παράδειγμα μπορεί να είναι η υπηρεσία αναζήτησης μια ανοιχτής θέσης παρκαρίσματος από την Porsche, η οποία στην συνέχεια θα δίνει οδηγίες στον οδηγό για να πάει πιο σύντομα σε αυτή καθώς και να την πληρώσει γρήγορα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Η Manthey βελτιώνει την Porsche 911 GT3 Touring

Η Manthey έχει ετοιμάσει ένα βελτιωτικό πακέτο για την Porsche 911 GT3 Touring. Αυτό αποτελείται από νέο μπροστινό spoiler που παρέχει περισσότερη κάθετη δύναμη...