Η Hyundai ετοιμάζει νέα μικρότερα crossovers μοντέλα

Σχετικά άρθρα

2017_hyundai_santa_fe-pic-774992611788725633-1600x1200

Η αγορά των SUVs αυτοκινήτων καλά κρατεί και οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ρίξει το βάρος τους στην κατασκευή τέτοιων μοντέλων. Στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, ο CEO Βορείου Αμερικής της Hyundai, Dave Zuchowski, έδωσε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της εταιρία για τα crossovers μοντέλα της. Όπως φαίνεται οι Κορεάτες έχουν θέσει ως πλάνο μέχρι το 2020 τον επανασχεδιασμό των σημερινών SUVs, Santa Fe, Santa Fe Sport και Tucson, καθώς και την εισαγωγή νέων μικρότερων διαστάσεων crossovers.

2017-hyundai-tucson-vlp-module-7

Αναλυτικότερα και όσον αφορά το πρώτο μέρος των αλλαγών, σύμφωνα με τον Zuchowski, τα Santa Fe και Santa Fe Sport θα μεγαλώσουν σε μέγεθος και θα διαφοροποιηθούν το ένα με το άλλο. Το Santa Fe θα μεγαλώσει σε διαστάσεις και θα γίνει ένα crossover οκτώ θέσεων, ενώ το Santa Fe Sport θα μεγαλώσει και αυτό με τη σειρά του και θα αλλάξει όνομα. Η πιο σημαντική αλλαγή όμως θα είναι στο σχεδιασμό του Santa Fe Sport, καθώς η εταιρία θέλει να προσδώσει στο μοντέλο μια πιο “σκληρή” εμφάνιση και να το τοποθετήσει απέναντι από το αντίστοιχο μοντέλο της Jeep. Το Tucson θα μεγαλώσει λίγο και αυτό αλλά δε θα δεχτεί μεγάλες αλλαγές.

Η Hyundai για το 2018 σχεδιάζει να εισάγει στην αγορά ένα crossover μοντέλο κατηγορίας Β, που θα τεθεί απέναντι από το Honda HR-V και το Jeep Renegade. Επίσης για το 2020 έχει στα σχέδια της να παρουσιάσει ένα ακόμα μικρότερο crossover κατηγορίας Α.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Hyundai Santa Cruz

H Hyundai παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του Santa Cruz, με το pickup να αποκτά νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και στο εσωτερικό...

Η Hyundai ανανεώνει ξανά το i30

Τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου facelift του i30, η Hyundai παρουσίασε σήμερα μια ακόμη ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, που συνεχίζει να διατίθεται...
Autoblog.gr