Ολοκληρώθηκε η παραγωγή του τωρινού Volkswagen CC, νέα γενιά το 2017

Σχετικά άρθρα

Volkswagen CC Facelift 2013

Η Volkswagen σταμάτησε την παραγωγή της τωρινής γενιάς του CC, έτσι ώστε το νέο μοντέλο, του οποίου φωτογραφίες έχουν ήδη διαρρεύσει, να βγει στην αγορά μέσα στο 2017. Η τωρινή γενιά του CC βασίζεται στο προηγούμενο Passat και βρίσκεται στην αγορά από το 2007, με την facelift έκδοση του να παρουσιάζεται το 2012.

vw_cc_01

Το νέο CC θa βασίζεται στην εξαιρετικά ευέλικτη MQB πλατφόρμα του Group και θα είναι μεγαλύτερο από το τρέχον CC σε κάθε διάσταση εκτός από το ύψος. Επίσης, διαθέτει μακρύτερο μεταξόνιο και με τον liftback σχεδιασμό, “φέρνει” περισσότερο στο Audi A7, παρά στο CC. Είναι πιθανό μάλιστα να προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, μια coupe και μια fastback έκδοση.

vw_cc_02

Σχεδιαστικά φέρει αρκετά στοιχεία από το Sport Coupe Concept GTE, που είδαμε στη Γενεύη το 2015, και αναμένεται να τοποθετηθεί απέναντι στην πιο upmarket κατηγορία των Mercedes E-Class, BMW Σειρά 5 και Audi A6. Όχι, απαραίτητα από πλευράς τιμής, αλλά σίγουρα από πλευράς διαστάσεων. Το εσωτερικό του προέρχεται αυτούσιο από τη τελευταία γενιά του Passat, κάτι που αποδεικνύει τη συγγένεια των δύο μοντέλων.

vw-cc-dash-02

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...