Spy Photos: To νέο Seat Ibiza “ντύθηκε” Hyundai i20

Σχετικά άρθρα

spy_photos_seat_ibiza_04

Με την “φαεινή” ιδέα να καμουφλάρει το νέο Ibiza με το σχήμα του Hyundai i20, η Seat συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης του νέου supermini της. Αυτές βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο, καθώς η πέμπτη γενιά του Ibiza αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.

Σχεδιαστικά δεν περιμένουμε εκπλήξεις, και αναμένεται να δείχνει σαν ένα μικρό Leon, έχοντας μεγαλύτερες διαστάσεις από την τωρινή γενιά, με γωνιώδη σχεδιασμό. Θα είναι το τρίτο μοντέλο της ισπανικής εταιρίας που θα βασίζεται στην κοντή MQB πλατφόρμα του VW Group, την ίδια που θα χρησιμοποιούν οι επόμενες γενιές των Audi A1 και VW Polo.

spy_photos_seat_ibiza_06

Κάτω από το καπό του θα συναντάμε μια γκάμα τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου τριών και τεσσάρων κυλίνδρων που θα συνδυάζονται με μηχανικά και αυτόματα κιβώτια. Ανάμεσα στους κινητήρες θα βρίσκονται οι νέοι 1.5 TSI και 1.5 TDI κινητήρες, με την Cupra έκδοση να έρχεται στην αγορά το 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr