Αυτή είναι η απλή έκδοση της Alfa Romeo Stelvio

Σχετικά άρθρα

alfa-romeo-stelvio-2

Μπορεί στην έκθεση του Λος Άντζελες η Alfa Romeo να μας παρουσίασε μόνο την γρήγορη Quadrifoglio έκδοση της Stelvio, αλλά ο Sergio Marchionne εμφανίστηκε δίπλα στην βασική έκδοση του ιταλικού SUV, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Matteo Renzi, στο εργοστάσιο Cassino. Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο COO της Alfa Romeo Alfredo Altavilla.

alfa-romeo-stelvio-2

Από τις φωτογραφίες βλέπουμε την Stelvio να έχει λιγότερο επιθετική εμφάνιση από την γρήγορη Quadrifoglio και για την ώρα, η Alfa Romeo έχει ανακοινώσει πως το μοντέλο θα προσφέρεται με τον turbo 2,0-λιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 280 ίππων, έχοντας τελική ταχύτητα 231 χλμ/ώρα. Στον βασικό εξοπλισμό υπάρχουν ζάντες αλουμινίου 18″, ενώ στον πρόσθετο συναντάμε ζάντες 19″, ξύλινα διακοσμητικά, οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 8,8″ (6,5″ στον βασικό εξοπλισμό) και άλλα πολλά. Αργότερα θα τοποθετηθούν και τα υπόλοιπα τετρακύλινδρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου 2.0 και 2.2 λίτρων της Giulia, όπως και ένας νέος 3.0-λιτρος V6 diesel με αλουμινένιο μπλοκ.

Η παραγωγή της Alfa Romeo Stelvio θα ξεκινήσει προς το τέλος του έτους, με την κυκλοφορία της να ξεκινά από τα μέσα του επόμενου χρόνου.

Ανανέωση: Προστέθηκαν περισσότερες φωτογραφίες.

ΠηγήOmniauto.it

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr