Αλλαγές στον τιμοκατάλογο του Nürburgring

Σχετικά άρθρα

nurburgring

Το Nürburgring θεωρείται πλέον το ιερό δισκοπότηρο κάθε petrolhead, αφού έχει αποτελέσει προορισμό για αυτοκινητιστές και δικυκλιστές από όλον τον κόσμο με σκοπό να ανακαλύψουν την μαγεία που κρύβεται ανάμεσα στις στροφές της «Πράσινης Κόλασης», ενώ έχει τεθεί πλέον ως σημείο αναφοράς από τις αυτοκινητοβιομηχανίες, καθώς οι χρόνοι που γράφονται εντός πίστας από τα καμάρια τους, αποτελούν ισχυρό όπλο έναντι του ανταγωνισμού.

Ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα το κοστολόγιο για την είσοδο στην πίστα ήταν ιδιαίτερα υψηλό με αποτέλεσμα να μειώνεται ο αριθμός των επισκεπτών, όμως οι υπεύθυνοι της πίστας εντόπισαν το συγκεκριμένο πρόβλημα και προέβησαν σε αλλαγές.

Συγκεκριμένα το κόστος εισόδου από Δευτέρα έως Παρασκευή θα είναι πλέον 25€/Γύρο και τα Σαββατοκύριακα θα αυξάνεται στα 30€/Γύρο, ενώ οι σκληροπυρηνικοί θα μπορούν να πληρώσουν το ποσό των 1.900€ και να αποκτήσουν απεριόριστη πρόσβαση στην πίστα, ανεξαρτήτου μέρας ή αριθμού γύρων.

Επίσης οι οργανωτές θέσπισαν ένα τρόπο επιβράβευσης των ενθουσιωδών οδηγών μέσω των επονομαζόμενων Green Hell Credits,  με τα οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει δωρεάν επιπλέον γύρους στην πίστα.

Δηλαδή αν οι αγορές γύρων είναι μεταξύ 100-200€ τότε ο οδηγός επιβραβεύεται με 10% σε Green Hell  Credits, για αγορές μεταξύ 200-500€ τότε αποκτά 15% σε GHC, ενώ για αγορές άνω των 500€ τότε απονέμεται μπόνους 20%.

Εάν ενδιαφέρεσαι για την πραγματοποίηση μερικών γύρων στο Nürburgring θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό (αν δεν έχεις ήδη) στην επίσημη ιστοσελίδα της πίστας και να συνδέσεις έναν λογαριασμό για online πληρωμές, ενώ μετά την πραγματοποίηση της αγοράς θα σου δοθεί ένα QR-code, το οποίο θα σαρωθεί από τους υπεύθυνους λίγο πριν την είσοδο σου στην Πράσινη κόλαση.

Τέλος οι υπεύθυνοι δημιούργησαν ένα νέο app το οποίο περιγράφει τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την πίστα, όπως καιρικές συνθήκες, αριθμό οχημάτων εντός πίστας, πρόσβαση στις κάμερες που είναι τοποθετημένες κλπ, αλλά μέσω του οποίου μπορεί να γίνει η παραπάνω διαδικασία πληρωμής, με την επιπλέον ιδιότητα ότι για αυτούς που θεωρούν ότι το QR-Code τους έχει παραβιαστεί, η εφαρμογή αναλαμβάνει την δημιουργία ενός νέου. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS και Android.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr