Η Ferrari σταματά να πουλά τα μονοθέσιά της

Σχετικά άρθρα

scuderia-ferrari

Είναι γνωστό πως οι σχέσεις της Ferrari με τους πελάτες της δεν είναι απλές. Ειδικά αυτούς που πληρώνουν εκατομμύρια τους φέρεται με εξαιρετικό τρόπο, φροντίζοντας να ικανοποιείται η ανάγκη τους για γρήγορη οδήγηση, γι’ αυτό άλλωστε έχει θεσπίσει και το γνωστό Corse Clienti πρόγραμμα, εκεί όπου βλέπουμε ακόμα και μονοθέσια μέσα σε πίστες.

Η πώληση των νεότερων μονοθεσίων της Formula 1 έχει σταματήσει. Ο λόγος είναι απλός: τα χρήματα! Από τη στιγμή που το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα μπήκε στην υποτιθέμενη οικολογική και οικονομική εποχή, το 2014, τα μονοθέσια έγιναν πολύ πιο ακριβά και περίπλοκα, συνεπώς η συντήρησή τους είναι πολύ ακριβή για την ιταλική εταιρεία, ενώ έχει δυσκολέψει σημαντικά και η μετακίνησή τους, όπως λέει και ο Marc Gene, δοκιμαστής των Ιταλών.

Είναι πολύ δύσκολο να τα συντηρήσουμε. Απλά και μόνο για να τα βάλουμε σε αεροπλάνο, οι μπαταρίες χρειάζονται μερικές ακόμα απαιτήσεις ασφαλείας για το αεροπλάνο. Για να τρέξουν, οι σημερινοί κινητήρες είναι πολύ περίπλοκοι και πολύ ακριβοί.

Έτσι, οι πελάτες κοιτούν πλέον μέχρι τα μονοθέσια του 2013, αλλά γίνεται αντιληπτό ότι η πώληση των μονοθεσίων δεν αργεί να ολοκληρωθεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...