Απόλυτη εμπιστοσύνη έχει στη νέα της τεχνική δομή η Ferrari

Σχετικά άρθρα

arrivabene-allison

Η έλευση του James Allison στον Maranello δημιούργησε πολλές προσδοκίες στις τάξεις της Ferrari και πράγματι είχε βάλει σε τάξη την ιταλική ομάδα, με σταθερή βελτίωση. Όλα, όμως, άλλαξαν όταν ο Βρετανός έχασε τη γυναίκα του, με αποτέλεσμα να σταματήσει για ένα διάστημα, ενώ στη συνέχεια έφυγε οριστικά από τη Scuderia.

Ο διάδοχός του Allison ονομάζεται Mattia Binotto, αν και δεν έχουν όλοι την καλύτερη άποψη για τον νέο Τεχνικό Διευθυντή. Ο Maurizio Arrivabene, ωστόσο, υποστηρίζει πλήρως τη νέα τεχνική δομή, τονίζοντας πως ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται τα αποτελέσματα της ομαδικής δουλειάς.

Η σεζόν του 2017 ξεκίνησε για ‘μάς τον περασμένο Αύγουστο, με μια μεγάλη αλλαγή στο τεχνικό μέτωπο. Ο κόσμος περιμένει πολλά από τη Ferrari, νίκες κι επιτυχίες, γι’ αυτό εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πετύχουμε αυτό. Από τότε που η νέα δομή τέθηκε σε εφαρμογή, με έναν μεγάλο μηχανικό σαν τον Mattia Binotto για υπεύθυνο, έχουμε δει θετικά σημάδια, όπως στην Ιαπωνία και το Abu Dhabi. Δεν πρόκειται να κάνω καμία πρόβλεψη, αλλά ξέρω ότι τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά, σε μια ομαδική προσπάθεια.

Ευχαριστημένος εμφανίζεται και το αφεντικό της Ferrari, Sergio Marchionne, επισημαίνοντας πως ο Binotto θα έχει την πίστωση χρόνο που χρειάζεται για να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Νομίζω ότι η αλλαγή του Αυγούστου αντιπροσωπεύει την αρχή της επανίδρυσης την αγωνιστικής μας διαχείρισης. Θα πρέπει να δώσουμε χρόνο στα παιδιά: δουλεύουν όλοι πολύ καλά και θα δούμε τι θα μας φέρουν, αλλά νομίζω ότι είναι μία λύση. Έχω απόλυτη πίστη στον Mattia Binotto, για ό,τι ήταν ικανός να κάνει στην καριέρα του με τη Ferrari και για το τι κάνει τώρα με τη διαχείριση των τεχνικών.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...