Mercedes: Εξετάζουμε την επιλογή του Alonso

Σχετικά άρθρα

alonso-hamilton

Ένα είναι σίγουρο: όσο δε θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της Mercedes, όλα τα ονόματα θα συνεχίζουν να περνάν από τις οθόνες μας. Η γερμανική ομάδα έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να κάνει την επιλογή της πριν από το 2017, ενώ η βασική της προτεραιότητα δεν είναι το μεγάλο όνομα, όπως έχει δηλώσει ο Toto Wolff.

Τώρα, όμως, ο επί κεφαλής της Mercedes αρνείται να αποκλείσει τον Fernando Alonso ως μια επιλογή για τον αντικαταστάτη του Nico Rosberg. Ο Αυστριακός παραδέχεται ότι ο Ισπανός είναι μέσα στους οδηγούς που εξετάζουν, αν και το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από την γερμανική ομάδα.

Θα πρέπει να εξετάσεις τον Fernando. Είναι ένας οδηγός που σέβομαι πολύ. Συνδυάζει το ταλέντο, την ταχύτητα, την εμπειρία, είναι όλα εκεί. Αλλά έχει συμβόλαιο με τη McLaren-Honda αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να σταθούμε πάνω από όλες τις επιλογές.

Ο Wolff επιμένει πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εύνοια υπέρ του Lewis Hamilton, αφού είναι υπέρμαχος της ισότητας, είτε τελικά ο Alonso μετακομίσει στο Brackley είτε προτιμηθεί ένας μικρότερος οδηγός, όπως ο Pascal Wehrlein.

Θα διατηρήσουμε ένα σύστημα όπως το έχουμε τώρα. Πάντα θα έχουμε ισότιμο καθεστώς για τους δύο οδηγούς: να τους δώσουμε ίσες ευκαιρίες, με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε -το λέω αυτό εννοώντας το Abu Dhabi– και νομίζω ότι το χρωστάμε στους οπαδούς και στους εαυτούς μας, ότι δεν μπορείς να έχεις μια ιεραρχία κατευθείαν από το ξεκίνημα. Δεν είναι αυτό που θα θέλαμε να δούμε να συμβαίνει.

Η McLaren προσπαθεί να μας πείσει ότι ο «El Nano» δε φεύγει από το Woking, όντας μάλιστα χαρούμενος, ενώ και ο Sebastian Vettel απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Ferrari. Νομίζω πως θα πρέπει να οπλιστούμε με αρκετή υπομονή, ελπίζοντας πως η απόφαση της ομάδας δε θα αργήσει να έρθει, διότι κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία για να δημοσιεύουν προϊόντα της φαντασίας τους, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο…

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr