O Elon Musk θα συναντηθεί με τον Donald Trump;

Σχετικά άρθρα

tesla elon musk

O νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Donald Trump έχει προγραμματίσει μια συνάντηση, αύριο Τετάρτη 14 του Δεκέμβρη με τα κορυφαία στελέχη διαφόρων τεχνολογικών κολοσσών, όπως η Apple, η Facebook, η Intel, η Oracle και η Microsoft, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκεται και ο CEO της Tesla, Elon Musk.

Το αν ο Musk θα πάει στην συνάντηση είναι κάτι που κανείς δεν το γνωρίζει μέχρι στιγμής, μιας και ορισμένες πηγές αναφέρουν πως ο CEO της Tesla δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Musk έχει εκφράσει δημοσίως πως θέλει να μιλήσει με τον Trump προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον των μεταφορών και μένει να δούμε αν τελικά ο Musk δώσει το παρόν στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Trump Tower στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου θα παρευρεθούν οι Larry Page (Google), Tim Cook (Apple), Sheryl Sandberg (Facebook), Satya Nadella (Microsoft), Chuck Robbins (Cisco), Ginni Rometty (IBM), Brian Krzanich (Intel) και Safra Catz (Oracle). Στην εκδήλωση δεν θα βρίσκονται οι Travis Kalanick (Uber) και Brian Chesky (Airbnb) επειδή ταξιδεύουν εκτός ΗΠΑ, αλλά και οι Reed Hastings (Netflix), Marc Benioff (Salesforce), Stewart Butterfield (Slack) και Drew Houston (Dropbox) για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...