Ένταση στις σχέσεις του με τον Verstappen περιμένει το 2017 ο Ricciardo

Σχετικά άρθρα

ricciardo-verstppen

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα δίδυμα της φετινής σεζόν ήταν αυτό των Daniel Ricciardo και Max Verstappen. Η τελική βαθμολογία δείχνει πως ο Αυστραλός τερμάτισε 2 θέσεις και 52 βαθμούς πάνω από τον Ολλανδό, ωστόσο ο Verstappen «έχασε» τους 4 πρώτους αγώνες με την Toro Rosso, καθώς στο Ισπανικό Grand Prix μπήκε για πρώτη φορά στην RB12, παίρνοντας μάλιστα και τη νίκη.

Οι σχέσεις του με τον Ricciardo ήταν αρκετά καλές, μιας και ο 27χρονος είναι από τα «καλά παιδιά» του grid, που δύσκολα θα δημιουργήσει προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά, ο… Πρωταθλητής των χωρικών θεωρεί πως η ένταση ανάμεσα στους δύο οδηγούς θα αυξηθεί την ερχόμενη σεζόν, ειδικά αν η Red Bull Racing είναι ικανή να ανταγωνιστεί τη Mercedes στην κορυφή.

Λοιπόν, δεν είμαι αφελής. Αν παλεύουμε για νίκες, είμαι σίγουρος ότι η πίεση και η ένταση θα αυξηθεί. Αλλά, ελπίζω πως θα μπορέσουμε να κοιταχτούμε στα μάτια και να πούμε μετά «καλή δουλειά».

ricciardo

Μερικές από τις μάχες τους ήταν πολύ σκληρές, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή στο Μαλαισιανό Grand Prix, που τελικά ο Ricciardo βγήκε νικητής. Ο Αυστραλός θέλει να έχει κι άλλες τέτοιες μάχες στο μέλλον, πιστεύοντας μάλιστα πως ο ένας σέβεται τον άλλον και δεν προβαίνει σε ακραίες ενέργειες, αν και ο Verstappen δεν το έδειξε και τόσο πολύ αυτό φέτος…

Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σκληρά, γιατί είναι πραγματικά ωραίο. Ξέρω σίγουρα πως, όταν είμαστε ρόδα με ρόδα, και οι δύο σκεφτόμαστε πως «αυτή ήταν η θέση μου και ο άλλος βρέθηκε εκεί.» Αλλά, και οι δύο γνωρίζουμε τα όρια του μονοθεσίου και την ευθύνη μας για την ομάδα. Εμπιστεύεσαι την ικανότητά σου, όμως επίσης και την ικανότητα του άλλου.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα