Αμερικάνος επέστρεψε έτσι το Golf TDI του στην VW! [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Αν πίστεψες πως οι φωτογραφίες που είδαμε την περασμένη εβδομάδα θα ήταν ότι πιο ακραίο έχουμε δει από τους Αμερικάνους, σε ότι αφορά την επαναγορά των αυτοκινήτων που φέρουν το παράνομο λογισμικό από την VW, τότε αναθεώρησε.

Βλέπεις, με την συμφωνία επαναγοράς να έχει κάποια κενά και να ορίζει μόνο πως τα αυτοκίνητα που επιστρέφονται πρέπει να είναι “λειτουργικά” (operable), δηλαδή να είναι σε θέση να κινηθούν από μόνα τους, έχει οδηγήσει σε ακραίες περιπτώσεις από ορισμένους κατόχους, σαν και αυτόν του συγκεκριμένου Golf έκτης γενιάς που βλέπεις στις φωτογραφίες.

Ο Joe Mayer, όπως ονομάζεται, έχει “γδύσει” εντελώς το αυτοκίνητο αφαιρώντας πόρτες, πορτμπαγκάζ, προφυλακτήρες, καπό, φτερά, το κάθισμα του συνοδηγού, τα καθίσματα των πίσω επιβατών, τους αερόσακους, τους καθρέπτες, το κάλυμμα του επιλογέα των ταχυτήτων, όλη την κεντρική κονσόλα, την επένδυση της οροφής και του χώρου του πορτμπαγκάζ, την ρεζέρβα και τους αεραγωγούς, αφήνοντας μόνο το κάθισμα του οδηγού και το τιμόνι στην θέση του.

Ανανέωση: Η Volkswagen αρνήθηκε να παραλάβει το αυτοκίνητο στην κατάσταση που το έφερε ο Mayer, λέγοντας πως η κατάσταση του αυτοκινήτου δεν είναι η επιτρεπτή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Toyota ανακαλεί 211.000 Prius

Η Toyota προχωρά στην ανάκληση 211.000 Prius και Prius Prime, παγκοσμίως, παραγωγής 2023 και 2024, επειδή οι πίσω πόρτες ενδέχεται να ανοίξουν απροσδόκητα. Το Prius...