Bentley Continental GT V8 S Black Edition

Σχετικά άρθρα

Η Bentley ανακοίνωσε την Continental GT V8 S Black Edition. Διαθέσιμη σε coupe και cabrio, η Black Edition της Continental GT V8 S φορά τον 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 528 ίππων με 680 Nm ροπής που συνδυάζεται με ένα 8άρι αυτόματο κιβώτιο.

Διαθέτει μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά στα πλαίσια των πλαϊνών παραθύρων, στο κάτω τμήμα του προφυλακτήρα, στις πλαϊνές ελαστικές λωρίδες του κάτω τμήματος του αμαξώματος, στις λαβές των θυρών, στα διακοσμητικά των προβολέων, στο πλαίσιο του πλέγματος του ψυγείου καθώς και στις κομψές 7άκτινες ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών. Σκούρα φιμέ εμπρός και πίσω φώτα ολοκληρώνουν τη σπορ αισθητική.

Το στυλ της νέας έκδοσης αναδεικνύεται από ένα κιτ αμαξώματος όπου το εμπρός διαχωριστικό πλαίσιο, οι πλαϊνές ποδιές και ο πίσω διαχύτης είναι βαμμένα σε μία από τις τέσσερις αντίθετες αποχρώσεις: Beluga, St James’ Red, Hallmark or Cyber Yellow. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν κόκκινες ή μαύρες δαγκάνες.

Η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση μεταφέρεται και μέσα στην καμπίνα με καθίσματα GT Design Seats της Mulliner και μία επένδυση οροφής με στοιχεία ασορτί με τη χαρακτηριστική αντίθετη απόχρωση του κιτ αμαξώματος.

Τέλος, το πακέτο Mulliner Driving Specification απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διαφοροποιήσουν περαιτέρω την έκδοση Black Edition. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει: ρομβοειδή στοιχεία στα δερμάτινα καθίσματα, τα πάνελ των θυρών και τα ένθετα των πίσω φινιστρινιών ενώ δημιουργούν αντίθεση με τις ραφές και το κιτ αμαξώματος και τις 5άκτινες σπορ ζάντες σε λαμπερό μαύρο χρώμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Bentley Bentayga S Black Edition

Η S Black Edition είναι η νέα έκδοση της Bentayga και ξεχωρίζει επειδή συνδυάζει έντονα χρώματα, μαύρες λεπτομέρειες και σύμφωνα με την Bentley είναι...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...