Mercedes A-Class Sedan στα τέλη του 2018

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes θέλει την επόμενη γενιά της A-Class να την προσφέρει και σε σεντάν έκδοση για να ανταγωνίζεται τα Audi A3 Sedan και BMW Σειρά 1 Sedan. Το αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί πάνω από την CLA, κάτι που σημαίνει πως θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις αλλά και ακριβότερο από το τετραθέσιο coupe της γερμανικής εταιρίας.

Η νέα A-Class θα χρησιμοποιεί την αναβαθμισμένη MFA αρθρωτή πλατφόρμα της Mercedes, θα είναι προσθιοκίνητη, με το σύστημα τετρακίνησης να συναντάται στον πρόσθετο εξοπλισμό. Στη Κίνα μάλιστα θα προσφέρεται και μια έκδοση με μακρύ μεταξόνιο. Κίνηση θα παίρνει από τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με την κορυφαία A45 4Matic Sedan έκδοση να φορά τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα απόδοσης άνω των 400 ίππων.

Mercedes Concept Style Coupe

Στα σκαριά βρίσκεται και μια υβριδική έκδοση που θα συνδυάζει έναν μικρό κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα που θα παίρνει ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων λιθίου η οποία θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινηθεί για ορισμένα χιλιόμετρα αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα του. Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με 6-τάχυτα μηχανικά και αυτόματα κιβώτια διπλού συμπλέκτη εννέα σχέσεων. Η A-Class Sedan αναμένεται στην αγορά προς τα τέλη του 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...