Mainstream μοντέλο θέλει η Caterham

Σχετικά άρθρα

Η Caterham είχε ξεκινήσει μια συνεργασία με την Renault προκειμένου να κατασκευάσουν από κοινού το νέο Alpine, αλλά τελικά η συνεργασία κατέρρευσε. Ωστόσο, η βρετανική εταιρία εξακολουθεί να θέλει να κατασκευάσει ένα mainstream μοντέλο που θα πωλείται μαζί με τα Seven.

Η εταιρία θα γιορτάσει του χρόνου τα 60στα της γενέθλια και θέλοντας να διευρύνει τους ορίζοντές της, βρίσκεται σε αναζήτηση μιας άλλης αυτοκινητοβιομηχανίας με την οποία θα μπορέσει να συνεργαστεί, προκειμένου να κατασκευάσει ένα νέο σπορ μοντέλο που θα έχει τον κινητήρα μπροστά, αλλά την κίνηση στον πίσω άξονα. Αυτό δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Graham MacDonald, το αφεντικό της εταιρίας λέγοντας:

Το Seven γίνεται 60 χρονών τον επόμενο χρόνο. Ενώ το αγαπάμε, πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον. Είναι σημαντικό να δίνουμε τα σωστά προϊόντα στους πελάτες μας. Πρέπει αυτά να έχουν το DNA της Caterham.

Μιλάμε με την Ford και με αρκετές ακόμη εταιρίες προκειμένου να δημιουργήσουμε μια κοινοπραξία. Κάθε νέο προϊόν είναι μια μεγάλη επένδυση για μια μικρή επιχείρηση σαν κι εμάς. Είμαστε περισσότερο από χαρούμενοι να καθίσουμε να μιλήσουμε με τον οποιοδήποτε.

Ενώ συμπλήρωσε:

Δεν θέλουμε απλώς να τοποθετήσουμε πόρτες και οροφή στο Seven. Θέλουμε ένα πιο mainstream μοντέλο που θα δείχνει σπορ, ειδικά στις νέες αναδυόμενες αγορές που δεν αναγνωρίζουν το Seven λόγω εμφάνισης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Caterham Project V με 272 άλογα

Η Caterham παρουσίασε σήμερα το Project V, ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο που παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 272 άλογα και συνδυάζεται με...

Νέο teaser για το αμιγώς ηλεκτρικό Caterham

Πριν περίπου ένα μήνα, η Caterham παρουσίασε το EV Seven με το οποίο η βρετανική εταιρία προσπαθεί να αξιολογήσει το σχέδιο ανάπτυξης για ένα...