Κινητήρα με διαφορετικό όνομα ίσως να έχει η Toro Rosso το 2017

Σχετικά άρθρα

Αφού είδαμε πολλά και κουραστικά επεισόδια στα τέλη του 2015, τελικά η Red Bull Racing επέλεξε να συνεχίσει να τρέχει με κινητήρες της Renault και το 2016. Το γαλλικό power unit θα βρίσκεται στην πλάτη των RB13 και RB14, ενώ και η Toro Rosso θα αγωνίζεται με τους ίδιους κινητήρες το 2017 και το 2018, παρόλο που φέτος είχε περσινούς κινητήρες της Ferrari.

Βέβαια, δε βλέπουμε πουθενά τα λογότυπα της Renault στα μονοθέσια της αυστριακής ομάδας. Αυτό συμβαίνει διότι βρίσκονται κάτω από το όνομα της TAG Heuer, η οποία πληρώνει αδρά γι’ αυτό. Κάτι αντίστοιχο, λοιπόν, σκέφτεται να κάνει και η Toro Rosso από τη σεζόν που έρχεται, καθώς ο Franz Tost αποκαλύπτει πως η ομάδα του είναι σε συζητήσεις με χορηγό τίτλου.

Έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε έναν χορηγό τίτλου για να αλλάξουμε όνομα στον κινητήρα μας το 2017, όπως έκανε η Red Bull πέρυσι. Είμαστε σε συζητήσεις με έναν χορηγό τίτλου.

Σύμφωνα με τον επί κεφαλής της ιταλικής ομάδας, το σασί της STR12 έχει περάσει τις δοκιμές πρόσκρουσης και το νέο μονοθέσιο, που έχει ξεκινήσει να σχεδιάζεται από τον Σεπτέμβριο του 2015, θα είναι έτοιμο για τις πρώτες δοκιμές, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 27 Φεβρουαρίου.

Σεβόμαστε τον οδικό χάρτη. Κάναμε τις δοκιμές πρόσκρουσης και θα κάνουμε την ημέρα των γυρισμάτων με το νέο μονοθέσιο πριν ξεκινήσει το χειμερινό τεστ στη Βαρκελώνη.

ViaGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...