Ο Richard Hammond δέχεται κριτική για το ”gay” παγωτό

Σχετικά άρθρα

Αν κάποιος από την ομάδα των τριών παρουσιαστών του The Grand Tour δέχεται συχνά πυκνά βολές για τις καυστικές του δηλώσεις, αυτός δεν είναι άλλος από τον ψηλό της παρέας, τον Jeremy Clarkson. Τη δόξα του αυτή τη φορά ζήλεψε ο Richard Hammond και με μια δήλωση που έκανε, κατά την διάρκεια του έκτου επεισοδίου της σειράς που έλαβε μέρος στη μακρινή Φιλανδία, βρέθηκε αντιμέτωπος με αρκετές οργανώσεις για τα δικαιώματα των ανθρώπων. Ας δούμε όμως πως έγιναν τα πράγματα για να έχουμε μια άποψη για το θέμα και ειδικά για όσους δεν έχουν δει ακόμα το επεισόδιο.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της ενότητας του ”διαλόγου” που υπάρχει στην εκπομπή και οι τρεις παρουσιαστές σχολίασαν το σχεδιασμό του νέου Volvo S90. Τότε ο Jeremy Clarkson είπε πόσο του αρέσει το εσωτερικό του αυτοκινήτου και ότι το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε θα μπορείς να ευχαριστηθείς μέσα στο αυτοκίνητο, ένα Magnum παγωτό σοκολάτας. Με το σκεπτικό ότι θα φοβάσαι μην το λερώσεις.

Τότε ο Hammond απάντησε:

Εντάξει εγώ δεν τρώω παγωτό. Είναι κάτι που δεν κάνουν οι ‘’straight’’.

Το Φιλανδικό ακροατήριο υποδέχτηκε με θερμό χειροκρότημα την απάντηση του παρουσιαστή αλλά ο Clarkson και ο James May φάνηκαν να αιφνιδιάζονται από αυτό.

Ο Clarkson είπε στο κοινό:

Γιατί τον χειροκροτείτε; Τι εννοείς; Λες ότι όλα τα παιδιά είναι ομοφυλόφιλοι;

Ο Hammond συνέχισε λέγοντας:

Το παγωτό είναι λίγο… ξέρετε; Ένας μεγάλος άντρας να τρώει ένα παγωτό… είναι διαφορετικό.

Η συζήτηση σταμάτησε εκεί και η εκπομπή συνεχίστηκε αλλά η δήλωση αυτή αντιμετώπισε την άμεση αντίδραση κάποιον ακτιβιστών για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ένας από αυτούς, ο Peter Tatchell, μέλος του LGBT δήλωσε στο BBC:

Η εμμονή του σε κάποιες προκαταλήψεις δεν είναι καλό στοιχείο φυσικά. Το χειροκρότημα του κοινού όμως κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη, και αυτό νομίζω δείχνει ότι έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσουμε μέχρι να εξαλειφθούν τέτοιου είδους σχόλια.

Τα σχόλια στο Twitter δεν έλειψαν όπως ήταν φυσικό:

 

Η Amazon μέχρι στιγμής κρατάει αποστάσεις και δεν έχει κάνει καμία δήλωση για το συμβάν. Εγώ άπλα πιστεύω πως ήταν μια χιουμοριστική προσέγγιση του τρόπου που μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν το παγωτό τους και τίποτα παραπάνω, καταφέρνοντας όμως πάλι για άλλη μια φορά να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους. Ξέρουν καλά τη δουλεία τους οι τρεις κύριοι.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...