Οι Αμερικάνοι ξόδεψαν το 2016 τα περισσότερα χρήματα για αγορά αυτοκινήτου

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με νέα έρευνα του αμερικάνικου Edmunds, οι Αμερικάνοι ξόδεψαν, την χρονιά που κλείνει αύριο, κατά μέσο όρο $34.077 (€32.375) για να αγοράσουν ένα καινούριο αυτοκίνητο.

Αυτά τα χρήματα είναι κατά 2,7% περισσότερα από το 2015 και κατά 12, 6% περισσότερα από το αντίστοιχο νούμερο του 2011, ενώ την επόμενη χρονιά αναμένεται να σπάσει το “φράγμα” των 35.000 δολαρίων.

Η αύξηση αυτή οφείλεται στην αυξημένη δημοτικότητα των ελαφριών (για την Αμερική) pick-up, τα οποία καταλαμβάνουν το 62% της αγοράς.

Παράλληλα με την αυξανόμενη δημοτικότητα των pick-up και SUV, οι επιλογές χρηματοδοτικής μίσθωσης χρησιμοποιούνται από όλο και περισσότερους καταναλωτές, καθώς το 2016 οι leasing επιλογές αντιπροσωπεύουν το 31% της νέας αγοράς αυτοκινήτων.

ΠηγήEdmunds

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...