H GAC Motors ετοιμάζει τρία νέα concepts για το Detroit

Σχετικά άρθρα

Η GAC Motors, ιδιοκτησίας κινεζικού κράτους, μετά την παρουσία της στην έκθεση Auto Guangzhou, ετοιμάζει δυναμική παρουσία για την αντίστοιχη στο Detroit, παρότι δεν έχει εμπορική παρουσία στις Η.Π.Α.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η εταιρία θα έχει το δικό της περίπτερο στην μεγαλύτερη αμερικάνικη έκθεση, και εκεί παγκόσμιο ντεμπούτο θα κάνουν τρία αυτοκίνητα, τα δύο concepts.

Το πρώτο είναι ένα boxy SUV, ονόματι GS7, το οποίο μπορεί να μοιάζει με το GS8, αλλά έχει μικρότερες διαστάσεις, κάτι που το καθιστά αποκλειστικά 5-θέσιο, και όχι 7-θέσιο όπως το μεγαλύτερο “αδερφάκι” του. Κάτω από το καπό θα διαθέτει έναν 2-λιτρο turbo κινητήρα, απόδοσης 201 ίππων και 300 Nm ροπής, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Δίπλα του, θα υπάρχει και ένα GS7 με έναν 1.5-λίτρων κινητήρα.

Από πλευράς πρωτοτύπων, η GAC θα έχει το EnSpirit και το GE3. Και τα δύο θα δείχνουν πως θα μοιάζουν οι αντίστοιχες εκδόσεις παραγωγής τους, με το πρώτο να αποτελεί βάση για ένα PHEV, ενώ το δεύτερο θα στοχεύει σε νεαρούς αγοραστές, και πιθανότατα θα λανσαριστεί στην Κίνα μέσα στο έτος, κινούμενο αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...