H Renault προσθέτει τον 1.6 ΤCe με τα 165 άλογα στο Kadjar

Σχετικά άρθρα

Αναμενόμενη και άκρως απαραίτητη κίνηση από το γαλλικό εργοστάσιο, καθώς μέχρι σήμερα ο δυνατότερος κινητήρας βενζίνης ήταν ο 1.2-λίτρων TCe με τα 130 άλογα.

Πλέον, τοποθετείται στο μεσαίο SUV της ο μεγαλύτερος Energy TCe 165, που υπάρχει ήδη εκτός από το Nissan Qashqai και στα Megane, Talisman και Espace. Η ροπή του φτάνει τα 240 Nm, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, με το αυτόματο διπλοσύμπλεκτο να είναι στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Διάβασε επίσης: Test Drive Renault Kadjar

Από το εργοστάσιο ανακοινώνεται ότι η μέση κατανάλωση ανέρχεται στα 6 λίτρα/100 χλμ., έχοντας εκπομπές ρύπων στα 134 γρ/χλμ. Τέλος, το μέγιστο βάρος ρυμούλκησης αυξήθηκε κατά 100 κιλά, και πλέον φτάνει τα 1.600 με φρένα, αλλά εξακολουθεί να υστερεί σε σχέση με τον DCi 130, που έχει 1.800 κιλά ρυμούλκησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...