Η Kia εξετάζει ένα πλήρως ηλεκτρικό Stinger GT

Σχετικά άρθρα

Η KIA κατάφερε να σοκάρει θετικά αυτοκινητοβιομηχανία και κοινό με την παρουσίαση του νέου Stinger GT. Τόσο αισθητικά, όσο και μηχανολογικά το αυτοκίνητο δείχνει εντυπωσιακό και έτοιμο να τα βάλει με τα “βαριά” ονόματα της κατηγορίας, όπως την BMW Σειρά 4 Gran Coupe ή το Audi A5 Sportback.

Σε συνέντευξη του ο επικεφαλής marketing της Kia, Spencer Cho, δήλωσε από το Detroit, όπου έγινε και η παρουσίαση του, ότι εξετάζουν σοβαρά και μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση, κάτι που θα το θέσει αντιμέτωπο και με το Tesla Model 3. Ο Cho δήλωσε ότι η πλατφόρμα του Stinger είναι ικανή να υποστηρίξει πλήρως ηλεκτρικό σύνολο, και κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει το 2020, αν το αυτοκίνητο έχει την κατάλληλη εμπορική επιτυχία.

Από την άλλη, ο γνωστός X-Tomi Design πρόλαβε και έφτιαξε μια rendering φωτογραφία του μοντέλου σε touring έκδοση, ονομάζοντας το Stinger Sportswagon GT.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...