Επίσημο: Τέλος ο Frederic Vasseur από τη Renault

Σχετικά άρθρα

Η μεταβατική περίοδος της Renault συνεχίζεται, πράγμα που σημαίνει πως οι Γάλλοι θα προβαίνουν σε αλλαγές όσο συνεχίζουν την πορεία τους, με στόχο φυσικά την κορυφή. Αυτό αφορά και τα ηγετικά στελέχη, με τον Frederic Vasseur να αναλαμβάνει πριν από έναν χρόνο τη θέση του επί κεφαλής της ομάδας.

Σήμερα, όμως, η ομάδα του Enstone ανακοίνωσε πως ο Γάλλος αποτελεί παρελθόν. Ο 48χρονος εργάστηκε δίπλα στον Cyril Abiteboul, σε μια προσπάθεια να οργανώσει την ομάδα σε μακροπρόθεσμη βάση. Η ανακοίνωση των Γάλλων αναφέρει σχετικά:

Μετά από μια πρώτη σεζόν για την ανοικοδόμηση της ομάδας της Formula 1, η Renault Sport Racing και ο Frederic Vasseur έχουν συμφωνήσει από κοινού να χωρίσουν τους δρόμους τους, με ισχύ από σήμερα. Και οι δύο εξακολουθούν να δεσμεύονται για τη διατήρηση της καλής σχέσης που έχουν, και αναμένουμε αυτό να πάρει μια νέα μορφή κάποτε στο μέλλον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...