Lamborghini Aventador SV by Mcchip-DKR με 792 άλογα

Σχετικά άρθρα

Αν για κάποιο ανεξήγητο λόγο τα 750 άλογα της Lamborghini Aventador SV σου φαίνονται λίγα, η Mcchip-DKR έχει τον τρόπο να προσθέσει λίγα ακόμα στον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα του απόλυτου “ταύρου”.

Έτσι, με τον επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου και την αντικατάσταση των καταλυτών, ο βελτιωτικός οίκος κατάφερε να βγάλει από τον 6.5-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα 792 άλογα και 731 Nm ροπή. Δηλαδή μια αύξηση 42 ίππων και 41 Nm ροπής, με το κόστος της μετατροπής να ανέρχεται στα €11.990.

Η Mcchip-DKR δεν ανακοινώνει τα νέα νούμερα των επιδόσεων, αλλά η λογική λέει ότι θα είναι κατά τι καλύτερες, όταν από το εργοστάσιο για τα 0-100 χλμ/ώρα η Aventador SV χρειάζεται μόλις 2,8 δευτ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...