Τα STI “όπλα” της Subaru στο Tokyo Auto Salon

Σχετικά άρθρα

Με την έκθεση βελτιωτών του Tokyo να ανοίγει σήμερα τις πύλες της, η Subaru μας δείχνει τα μοντέλα που έχει στο περίπτερο της, μέσω μιας μεγάλης photo gallery.

Αυτά είναι οχτώ, εκ των οποίων δύο concepts και τέσσερα αγωνιστικά. Όλα έχουν την περιποίηση της STI, με το BRZ STI Sport Concept να βασίζεται στο BRZ GT έχοντας μαύρες ζάντες 18″, κόκκινο εσωτερικό και αεροδυναμικά εξαρτήματα στο εξωτερικό. Επίσης θα δεις το WRX S4 STI Sport Concept με βελτιωμένο στυλ και αυξημένη απόδοση, όπως και τα Levorg STI Sport, Impreza G4.

Τα αγωνιστικά της Subaru Motorsport είναι το BRZ GT300, το WRX STI NBR Challenge του 24ωρου αγώνα του Nurburgring, το WRX STI για το ιαπωνικό πρωτάθλημα ράλι και το BRZ CG Robot Racing 2017.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...