H Chevrolet έφτιαξε από Lego ένα κανονικού μεγέθους Batmobile

Σχετικά άρθρα

H Chevrolet συνεργάστηκε με την DC Comics και με αφορμή την νέα ταινία LEGO Batman, που αναμένεται στους κινηματογράφους τον επόμενο μήνα, έφτιαξαν ένα κανονικού μεγέθους Batmobile από τουβλάκια Lego, και το παρουσίασαν στην έκθεση του Detroit.

Αυτό έχει μήκος 5,1 μέτρα, πλάτος 2,81 μέτρα και ύψος 2,1 μέτρα, χρησιμοποιήθηκαν 344.187 τουβλάκια, με το συνολικό του βάρος να αγγίζει τα 768 κιλά. Το Lego Batmobile συναρμολογήθηκε από τους σπουδαστές των κοινοτήτων του Detroit, Cody Rouge, A World in Motion και First Lego League.

Έχουν χρησιμοποιηθεί τουβλάκια με 17 διαφορετικά χρώματα, ενώ χρειάστηκε 222 ώρες για να σχεδιαστεί και 1.833 ώρες για να κατασκευαστεί. Η κατασκευή βασίζεται σε ένα πλαίσιο κατασκευασμένο από σχεδόν 25 μέτρα αλουμινένιο σωλήνα, με το πλαίσιο να ζυγίζει 128 κιλά, ενώ το βάρος των ελαστικών είναι 45 κιλών το καθένα.

https://youtu.be/Ezm-VUI4PpA

Στο εσωτερικό, η Chevrolet έχει τοποθετήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, όπως bluetooth, Apple CarPlay και Android Auto, ακόμη και ενσωματωμένο 4G LTE Wi-Fi.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

3 νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη θα είναι από αύριο 28 Μαρτίου η δωρεάν αναβάθμιση 1.44 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για...