Μια Mustang του 1965 με 1.000 άλογα στα χέρια του Jay Leno

Σχετικά άρθρα

Αυτοκίνητο του 1965, ε; Θα σκέφτεσαι ότι είναι πάνω από 50 ετών, ότι δεν έχει τη σημερινή τεχνολογία, ότι είναι αργό, ότι δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου, ότι είναι ξεπερασμένο, ότι είναι γερασμένο, κουρασμένο και διάφορα άλλα αρνητικά επίθετα. Όταν μιλάμε για ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο, τότε η γνώμη σου δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, αλλά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά όταν μιλάμε για τη συγκεκριμένη Mustang.

Η συγκεκριμένη Mustang φορά V8 κινητήρα 5,1 λίτρων, με δύο turbo κι έναν κομπρέσορα. Αυτό ανεβάζει τη δύναμη στα 1.000 άλογα στους τροχούς, ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό. Το αμερικανικό muscle car διαθέτει την εμπρός ανάρτηση της Chevrolet Corvette C7, με την πίσω να είναι από την 6η γενιά της Camaro. Φορά carbon-κεραμικά φρένα από την Brembo, ώστε να ακινητοποιείται γρήγορα το βάρος των 1.560 κιλών. Το όχημα χρειάστηκε 9 μήνες για να τελειοποιηθεί και βρέθηκε στα χέρια του Jay Leno.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...