Νωρίς τις συζητήσεις με τον Alonso θα ξεκινήσει η McLaren

Σχετικά άρθρα

Ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα για τη σεζόν του 2017 θα είναι η απόδοση της McLaren. Η ομάδα του Woking θέλει να τερματίσει τουλάχιστον στην τέταρτη θέση, δηλαδή πίσω από τις Mercedes, Red Bull και Ferrari, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να κερδίσει Williams και Force India, ομάδες που τερμάτισαν μπροστά της το 2016.

Ο Fernando Alonso έχει επισημάνει πως ρόλο στην απόφασή του για το 2018 δε θα είναι η απόδοση της MP4-32, αλλά το κατά πόσο διαφορετικά θα είναι τα νέα μονοθέσια. Ένα σημαντικό όπλο στα χέρια των Βρετανών για να κρατήσουν τον Ισπανό θα είναι μια ενδεχόμενη πολύ βελτιωμένη και ανοδική πορεία το 2017, κάτι που δε θα αργήσει να φανεί.

Η τελική απόφαση θα αργήσει λογικά να παρθεί, όμως ο επί κεφαλής της McLaren, Zak Brown, λέει πως οι συζητήσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν την άνοιξη, προβλέποντας ότι το ενδιαφέρον για το 2018 θα είναι μεγάλο, αφού και το συμβόλαιο του Sebastian Vettel με τη Ferrari ολοκληρώνεται στα τέλη του 2017.

Είναι σίγουρα δεσμευμένος με το project, αλλά υπάρχει το συμβόλαιό του και είναι σε υψηλή ζήτηση όπως μπορείτε να φανταστείτε. Ο Vettel είναι εκτός συμβολαίου την επόμενη χρονιά, αυτό καταλαβαίνω. Έτσι, καταλαβαίνετε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι συναρπαστική όσον αφορά την αγορά των οδηγών. Προφανώς, θα θέλαμε να τον κρατήσουμε. Είναι ένας από τους καλύτερους στην πίστα, αν όχι ο καλύτερος. Αλλά, θα δούμε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα και θα ξεκινήσουμε αυτές τις συζητήσεις στους πρώτους αγώνες.

Ο 45χρονος κατανοεί πλήρως τον Ferni, σε περίπτωση πως η απόφασή του θα παρθεί συναρτήσει της ανταγωνιστικότητας του μονοθεσίου, καθώς ένας οδηγός τέτοιου επιπέδου αγωνίζεται για νίκες και πρωταθλήματα.

Ναι. Αν ήμουν στη θέση του, θα ήθελα να δω πώς την απόδοση της ομάδας πριν ξεκινούσα τις συζητήσεις. Δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε γι’ αυτό. Μα, νομίζω ότι όλοι περιμένουμε για να δούμε, και αυτό αφορά και τους δύο.

ΠηγήNBC Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...