Lauda: Ο Bottas θα είναι το ίδιο γρήγορος με τον Rosberg

Σχετικά άρθρα

Μπορεί θεωρητικά η Mercedes-AMG F1 να μας κράτησε σε αγωνία αρκετό καιρό, για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Rosberg, χθες όμως η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε ότι Bottas υπέγραψε τελικά το νέο του συμβόλαιο, για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του από την Williams.

Και ο Lauda φαίνεται ότι δεν έχει καμία αμφιβολία για το αν η ομάδα πήρε τον σωστό άνθρωπο, δηλώνοντας:

Ο Bottas είναι ο καλύτερος άνθρωπος. Πιστεύω ότι μπορεί να οδηγήσει με ίδιο γρήγορα όσο ο Nico. Γι ‘αυτό ξεκινάμε τη νέα σεζόν με αυτόν και τον Hamilton. Ψάξαμε για έναν οδηγό που να ταιριάζει στην ομάδα μας. Μέχρι τώρα είχαμε πάντα δύο κορυφαίους οδηγούς που ήταν σε θέση να παλέψουν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Nico και ο Lewis ήταν ένα καλό παράδειγμα αυτού, επειδή αγωνίζονταν σώμα με σώμα.

Μερικές φορές κάποιος ήταν μπροστά, μερικές φορές ο άλλος. Κατά τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε κερδίσει τα πάντα που ήταν να κερδίσουμε. Και αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να πάρουμε τον Bottas, καθώς φέρνει εμπειρία και ταχύτητα στην ομάδα. Αυτός είναι ένας ήρεμος Φινλανδός και μου αρέσει αυτό. Ο ίδιος δεν μιλάει πολύ, αλλά είναι ένας σκληρά εργαζόμενος. Ο Toto και εγώ τον γνωρίζουμε εδώ και χρόνια. Νομίζω ότι ταιριάζει πολύ καλά στην ομάδα.

Ο Lauda κατέστησε, επίσης, σαφές ότι ο Bottas θα είναι ελεύθερος να προκαλέσει τον Hamilton όσο σκληρά θέλει, τονίζοντας:

Όπως πάντα, και οι δύο οδηγοί μπορούν να πιέσουν όσο θέλουν, εντελώς ελεύθεροι. Αυτό δεν έχει αλλάξει στη Mercedes και δεν θα αλλάξει στο μέλλον. Μιλήσαμε με τον Lewis και του εξήγησα ότι ο Bottas θα οδηγεί μαζί του. Ο Lewis δεν έχει πρόβλημα με αυτό και ούτε ο Bottas. Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια ήρεμη σεζόν με αυτούς τους δύο οδηγούς.

Τέλος, ο Lauda πρόσθεσε ότι ηρέμησε πάρα πολύ, με την αβεβαιότητα που είχε η ομάδα για να αντικαταστήσει τον Rosberg, λέγοντας:

Έχει φύγει τελείως η αναταραχή μετά την αποχώρηση του Nico. Είμαι πολύ χαλαρός τώρα, γιατί πιστεύω ότι με τον Bottas έχουμε και πάλι ένα ισάξιο δίδυμο οδηγών, όπως και πέρυσι.

ΠηγήRTL

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr