Ένας από τους πιο τυχερούς οδηγούς που έχεις δει

Σχετικά άρθρα

Είναι γνωστό ότι τα ατυχήματα δεν συμβαίνουν μόνο από δικό σου λάθος, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, αν και ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά όταν δεις τον χάρο με τα μάτια σου και κληθείς να αντιδράσεις σωστά, γι’ αυτό και η τύχη είναι πάντα ένας καλός σύμμαχος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στην πόλη Kurgan της Ρωσίας, όταν ένα μεγάλο πορτοκαλί φορτηγό που μετέφερε κορμούς δέντρων ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου. Τα φορτηγά που ακολουθούσαν φρέναραν, κάτι που δεν πρόλαβε να κάνει εγκαίρως ο οδηγός ενός Iveco, έτσι πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, για να αποφύγει τη σύγκρουση με την νταλίκα μπροστά του.

Όμως, στο αντίθετο ρεύμα κινούταν ένα αυτοκίνητο, με τον οδηγό του να αντιδρά όπως έπρεπε, περνώντας ανάμεσα στις δύο νταλίκες. Ευτυχώς ο οδηγός του ΙΧ δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά το όχημά του χρειάστηκε 3 εβδομάδες για να επισκευαστεί και να βαφτεί. Καταλαβαίνεις ότι τελικά το κακό ήταν πολύ μικρό!

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

10.000 νεκροί από τροχαία συμβάντα σε επαρχιακές οδούς στην ΕΕ το 2022

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC), το 2022 στην Ε.Ε περίπου 10.000 άνθρωποι έχασαν τη...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr