Για την μάχη των Hamilton-Bottas ανυπομονεί ο Rosberg

Σχετικά άρθρα

Έχοντας εκπληρώσει την «αποστολή» του και το όνειρό του, να κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα απλώς μία φορά, ο Nico Rosberg έβαλε τέλος στην καριέρα του, ανακοινώνοντας ότι αποχωρεί από τη Formula 1. Πολλοί θεώρησαν ότι φοβήθηκε την απάντηση του Lewis Hamilton το 2017 ή ότι απλώς δεν είναι παθιασμένος με τους αγώνες, βρίσκοντας την ευκαιρία να φύγει στο υψηλότερο επίπεδο.

Πλέον, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα παρακολουθεί την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την τηλεόραση, με το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε αρκετά σημεία για τη νέα σεζόν, κι ένα από αυτά είναι η μάχη του Hamilton με τον Valtteri Bottas, ο οποίος προχθές ανακοινώθηκε από τη Mercedes. Ο Γερμανός πιστεύει πως η πρώην του ομάδα έκανε μια πολύ καλή επιλογή, αφού ο Φινλανδός είναι γρήγορος και πολύ ικανός οδηγός.

Πληροφορήθηκα για την ανακοίνωση και νομίζω ότι αυτά είναι σπουδαία νέα για την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βρήκαν σχετικά γρήγορα μια σπουδαία λύση. Αυτό είναι θαυμάσιο και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει πραγματικά καλή δουλειά.

Έχοντας αντιμετωπίσει τον Hamilton για 4 χρόνια, ο Rosberg υπογραμμίζει ότι ο Βρετανός είναι ένας από τους καλύτερους και ταχύτερους οδηγούς, πράγμα που κάνει πολύ δύσκολη τη μάχη του Bottas εναντίον του 32χρονου.

Θα καθίσω μπροστά στην τηλεόραση και θα παρακολουθώ τη δράση, ανυπομονώντας να δω τι θα κάνει ο Valtteri, ειδικά απέναντι στον Lewis. Ο Lewis είναι ένα τρομερό σημείο αναφοράς κι ένας από τους καλύτερος εκεί. Σίγουρα, δε θα είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσει και θα είναι ενδιαφέρον να το δούμε.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...