H Apple μηνύθηκε επειδή δεν απενεργοποιεί την αποστολή γραπτών μηνυμάτων κατά την οδήγηση

Σχετικά άρθρα

Για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα, η Apple δέχεται μήνυση επειδή δεν απενεργοποιεί λειτουργίες του iPhone κατά την οδήγηση. Την προηγούμενη φορά η μήνυση αφορούσε το FaceTime που δεν απενεργοποιείται κατά την οδήγηση και αυτή την φορά, η μήνυση που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες κατηγορεί την Apple πως δεν αποτρέπει τους χρήστες των iPhone να στέλνουν γραπτά μηνύματα ενώ οδηγούν.

Στην μήνυση οι ενάγοντες κατηγορούν την Apple πως παρότι έχει καταθέσει πατέντα από το 2014 που αποτρέπει τους ανθρώπους να αποστέλλουν γραπτά μηνύματα ενώ οδηγούν, η εταιρία δεν έχει περάσει μέχρι σήμερα την συγκεκριμένη τεχνολογία στην αγορά.

Αιτία της μήνυσης ήταν ο τραυματισμός ενός ανθρώπου από έναν οδηγό που έπεσε πάνω του, όταν αυτός ήταν σταματημένος σε ένα φανάρι, με τον οδηγό να χρησιμοποιεί το iPhone του κατά τη στιγμή του ατυχήματος. Οι δικηγόροι ζητούν από το δικαστήριο να επιβάλει στην Apple να σταματήσει την πώληση των iPhone στη Καλιφόρνια μέχρι να εγκαταστήσει το συγκεκριμένο σύστημα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...