Η νέα teaser της Pagani Huayra Roadster δείχνει τον αναβαθμισμένο (;) κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Σε λίγες μέρες η Pagani θα παρουσιάσει την ανοικτή Huayra, που θα κάνει ντεμπούτο τον Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης, και παρότι έχει ήδη διαρρεύσει φωτογραφία της Huayra Roadster, συνεχίζει το teasάρισμά της.

Παραπάνω βλέπεις σε κοντινό πλάνο τον κινητήρα του ιταλικού supercar, ο οποίος μοιάζει αλλά δεν είναι ίδιος με αυτόν που φοράει η κλειστή Huayra, και η Huayra BC. Πιο συγκεκριμένα, οι ψύκτρες πάνω στο κάλυμμα της κυλινδροκεφαλής έχουν διαφορετικό σχήμα, το οποίο όμως μπορεί να μην λέει τίποτα, αλλά μπορεί να δείχνει ότι το νέο μοντέλο θα έχει κάποιες τροποποιήσεις. Όπως και να έχει, ο κινητήρας δεν θα αλλάξει και η Huayra Roadster θα φορά τον 6,0-λίτρων twin-turbo V12 κινητήρα, με υπογραφή από την AMG, με την απόδοση του να είναι μεταξύ 730-750 ίππων, με τη ροπή να φτάνει τα 1.000 Nm.

Από τις προηγούμενες teaser φωτογραφίες είχαμε δει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα, νέο διαχύτη και νέες πλαϊνές ποδιές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...