Το νέο μονοθέσιο της McLaren είναι πιθανό να βαφτεί πορτοκαλί

Σχετικά άρθρα

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται για τη νέα χρονιά στο στρατόπεδο της McLaren, καθώς μετά την αποχώρηση του Ron Dennis, και την ανάληψη των καθηκόντων του από τον Zak Brown, ο τελευταίος είναι έτοιμος να κάνει ότι είναι απαραίτητο, ώστε να επιστρέψει η βρετανική ομάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Μια από τις αλλαγές λέγεται ότι θα είναι και ο χρωματισμός του μονοθεσίου, κάνοντας αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο θρυλικό και αυθεντικό χρώμα της, το πορτοκαλί.

Ο Brown, ο οποίος έγινε γνωστός για τις χορηγίες του και ως μάρκετινγκ γκουρού της F1, έχει καταστήσει σαφές ότι η McLaren θα κάνει τα πράγματα διαφορετικά από τώρα και στο εξής, και μιλώντας στο Autosport International στο Birmingham, είπε:

Έχουμε δείξει το χρωματισμό του μονοθεσίου στα παιδιά και τα κορίτσια στη McLaren, και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το μέλλον μας. Μόλις καταλήξαμε στο livery του αυτοκίνητο και νομίζω ότι οι φίλαθλοι θα είναι ενθουσιασμένοι με το πως δείχνει το αυτοκίνητο, τόσο τεχνικά όσο και οπτικά.

Τέλος, η ανακοίνωση της ημερομηνίας της παρουσίασης του νέου μονοθεσίου είχε αρκετό πορτοκαλί χρώμα, κάτι που ενισχύει τα παραπάνω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...