Η DS είναι έτοιμη να λανσάρει την ναυαρχίδα της στην Κίνα

Σχετικά άρθρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η premium μάρκα της PSA είναι έτοιμη να λανσάρει ένα sedan μοντέλο που θα λειτουργήσει ως ναυαρχίδα, ειδικά σχεδιασμένη για την αγορά της Κίνας. Το CarNewsChina αναφέρει ότι αυτό είναι επίσημο, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο, με την εταιρία να κάνει το ντεμπούτο του συγκεκριμένου αυτοκινήτου στην έκθεση της Σαγκάη, τον ερχόμενο Απρίλιο.

Πιθανότατα θα ονομαστεί DS8 και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2018, πρώτα στην ασιατική χώρα και στη συνέχεια ίσως και στην Ευρώπη.

Σχεδιαστικά, το DS8 θα αντλεί επιρροές τόσο από το παρελθόν, όσο και από κάποια πρωτότυπα που παρουσιάστηκαν τα τελευταία χρόνια. Τόσο από την πρώτη DS του 1955 όσο και από τα Numero 9 του 2012 και το Divine concept του 2014. Το μοντέλο θα βασίζεται στην EMP2 πλατφόρμα και θα προσπαθήσει να σταθεί απέναντι σε καταξιωμένες προτάσεις της αγοράς, όπως το Audi A6.

ΠηγήCarNewsChina

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 12.180 Citroen C3 και DS3 στην Ελλάδα λόγω των αερόσακων της Takata

12..182 Citroen C3 και DS3 παραγωγής ετών 2009 ως και 2017 ανακαλούνται στην Ελλάδα, εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων της Takata. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα, τα χημικά...