Ο Maldonado ήλπιζε ότι η αποχώρηση του Rosberg θα τον επανέφερε στην F1

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση της αποχώρησης του Nico Rosberg από την Formula 1, ο Pastor Maldonado πίστεψε ότι θα είχε μια ελπίδα να επιστρέψει στην κορωνίδα του αθλητισμού για το 2017.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βενεζουελάνος πλέον βρίσκεται σε συζητήσεις να τρέξει στα IndyCar με την KV Racing, αλλά στο τέλος της περασμένης χρονιάς βρέθηκε σε επαφή με την ομάδα της Sauber. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε και πλέον ο Maldonado κοιτάει τις επιλογές του ώστε να βρει κάποιο αγωνιστικό κάθισμα, με τον ίδιο να δηλώνει:

Αξιολόγησα τις επιλογές και ακόμα εξετάζω όλες τις δυνατότητες για να έχω ένα σοβαρό επαγγελματικό αγωνιστικό πρόγραμμα, και φυσικά η F1 είναι μια από τις κατηγορίες που με ενδιαφέρει. Είχα την ευκαιρία να επανέλθω, αλλά ήθελα μόνο να το κάνω με τις σωστές συνθήκες, όχι όπως ήταν αυτές που είχα στην προηγούμενη εμπειρία μου.

Μετά την αποχώρηση του Rosberg, αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει μια κατάσταση ντόμινο, θα μου εγγυόταν μια καλή ευκαιρία, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Εναλλακτικά, υπήρχε η δυνατότητα να πάω στην Sauber, η οποία είναι μια καλή ομάδα, με μεγάλη εμπειρία, αλλά έχει μια δύσκολη περίοδο. Αποφασίσαμε στο τέλος, όμως, ότι οι συνθήκες δεν ήταν σωστές να ικανοποιήσουν κάθε πλευρά. Είναι μια δύσκολη περίοδος για πολλές ομάδες της F1 -όχι μόνο για την Sauber- επειδή οι επιλογές τους υπαγορεύονται από οικονομικούς λόγους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...