Ο Perez έκπληκτος με τον Hulkenberg που πήγε στην Renault

Σχετικά άρθρα

O Sergio Perez σε πρόσφατη συνέντευξη του παραδέχτηκε έμεινε έκπληκτος με την ανακοίνωση του Nico Hulkenberg, ότι θα φύγει από την Force India, και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Formula 1 με την ομάδα της Renault.

Και αυτό γιατί κατά την περσινή silly season υπήρχαν έντονες φήμες ότι ο Μεξικανός βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τους χορηγούς του και την Force India, ώστε να μετακινηθεί αυτός στην γαλλική ομάδα. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε πραγματικότητα, με τον Esteban Ocón να αντικαθιστά τον Hulkenberg στην Force India.

Πιο συγκεκριμένα, ο Perez δήλωσε:

Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν αρκετά έκπληκτος γι ‘αυτό. Ήξερα ότι ο Nico ήταν πολύ ψηλά στην λίστα τους και ήξερα αν δεν πήγαινα εκεί, σίγουρα θα τον κοιτούσα. Θα έπαιρναν ένα μεγάλο οδηγό. Από την στιγμή που πήγε, μόνο ο χρόνος θα δείξει ποιος πήρε την σωστή απόφαση, αλλά ναι είμαι χαρούμενος με τις τρεις χρονιές που είχα μαζί του.

Δουλέψαμε τρία χρόνια μαζί και ήταν πραγματικά όμορφα. Νομίζω ότι έχουμε μάθει πολλά ο ένας από τον άλλο. Ήρθε η ώρα για τον Nico να προχωρήσει σε μια νέα πρόκληση. Ο Nico ήταν περισσότερο διάστημα από εμένα στην ομάδα, οπότε μάλλον αισθάνθηκε την ανάγκη να συνεργαστεί με νέους ανθρώπους και με κάτι διαφορετικό, να μάθει νέα πράγματα. Ήταν σπουδαίο που έμαθα τόσα πολλά πράγματα από τον Nico.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...