Σε δημοπρασία ένα Ford F-150 Raptor για καλό σκοπό

Σχετικά άρθρα

Η Ford στο περιθώριο της φετινής δημοπρασίας Barrett-Jackson θα βγάλει στο σφυρί ένα νέο F-150 Raptor, με όλα τα έσοδα του να πηγαίνουν σε ένα ίδρυμα έρευνας νεανικού διαβήτη. Το F-150 Raptor θα βαφτεί σε ότι χρώμα επιθυμεί ο αγοραστής του, με αυτό να μην είναι ανάμεσα στην παλέτα που προσφέρεται εμπορικά το F-150 Raptor.

Ανανέωση: Το αυτοκίνητο τελικά πουλήθηκε για $157.000.

Το Raptor κινείται από έναν 3,5 λίτρων V6 Ecoboost κινητήρα που θα αποδίδει 450 άλογα και 691 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα 10-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο και φυσικά, σύστημα τετρακίνησης με διάφορα modes, μεταξύ των οποίων και το “Baja” για εκτός δρόμου οδήγηση με υψηλές ταχύτητες.

Χρησιμοποιεί το ίδιο πλαίσιο και αλουμινένιο αμάξωμα με τα “απλά” F-150 με αποτέλεσμα να είναι έως και 227 κιλά ελαφρύτερο από το μοντέλο του 2014. Αυτό, σε συνδυασμό με τον Ecoboost κινητήρα και το 10-τάχυτο κιβώτιο, έχει ως αποτέλεσμα την μείωση της κατανάλωσης καυσίμου στα 14,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα – μείωση της τάξης του 23% σε σύγκριση με το μοντέλο που αντικαθιστά.

Στις σχετικές ειδήσεις ο CEO της Ford, Mark Fields, ανακοίνωσε την δημιουργία μιας σχολής οδήγησης για τους κατόχους των Raptor, την Ford Performance Racing School, στην οποία οι ιδιοκτήτες των μοντέλων θα παίρνουν μαθήματα οδήγησης από τον Απρίλιο, χωρίς κόστος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...