Dodge Challenger Demon με ειδικά drag ελαστικά και φαρδύ bodykit

Σχετικά άρθρα

Τι και αν το Challenger Demon έχει ήδη διαρρεύσει; Η Dodge συνεχίζει το teasing game δίνοντας μια φωτογραφία του πίσω μέρους του, ένα νέο teaser video, ενώ ανακοίνωσε πως φορά ειδικά “Demon Branded” ελαστικά 315/40R18 Nitto NT05R drag radials.

Είναι η πρώτη φορά που κάποιο εργοστασιακό μοντέλο της Dodge εξοπλίζεται με drag radials ελαστικά στον βασικό εξοπλισμό, με τον Δαίμονα της, να ζυγίζει λιγότερο από το Challenger SRT Hellcat.

Συγκεκριμένα το Dodge Challenger SRT Demon είναι κατά 90 κιλά ελαφρύτερο από το Hellcat που ζυγίζει κοντά στα 2.020 κιλά. Η μείωση του βάρους έρχεται από τους νέους τροχούς, αλλά και από τις αλλαγές που έχει δεχτεί το σύστημα διεύθυνσης, οι αναρτήσεις όπως και άλλα εξαρτήματα στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Το Dodge Challenger SRT Demon θα είναι πισωκίνητο και η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στην έκθεση της Νέας Υόρκης στις αρχές του Απρίλη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...