Νέο Honda S2000. Με twin-charged 2.0-λιτρο κινητήρα 320 ίππων

Σχετικά άρθρα

Η Honda θα γιορτάσει τα 70στα της γενέθλια το 2018, με τις φήμες να την θέλουν να ετοιμάζει και ένα νέο roadster μοντέλο, ώστε να γιορτάσει τα 20στα γενέθλια του S2000. Το μέγεθος του θα είναι παρόμοιο με αυτό του Mazda MX-5, μόνο που το αυτοκίνητο της Honda θα είναι πολύ δυνατότερο από το Miata. Ο διάδοχος του S2000 θα κατασκευαστεί πάνω σε μια νέα πισωκίνητη πλατφόρμα, με τον κινητήρα να είναι τοποθετημένος μπροστά.

acura-sub-nsx-sports-car3

Ο κινητήρας του θα είναι ένας νέος turbo τετρακύλινδρος 2,0-λίτρων βενζίνης που θα φέρει ηλεκτρικό κομπρέσορα έτσι ώστε να μειώνει το turbo lag και την κατανάλωση καυσίμου, σε σχέση με έναν biturbo κινητήρα. Ο Twin-charged 2,0-λιτρος κινητήρας θα αποδίδει 320 άλογα και θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Για την ώρα δεν υπάρχουν αναφορές πως το αυτοκίνητο θα προσφέρεται και με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το νέο S2000 αναμένεται να παρουσιαστεί είτε τον Σεπτέμβριο του 2018 στην έκθεση του Παρισιού, είτε τον Νοέμβριο του 2018 στην έκθεση του Λος Άντζελες, έχοντας αρχική τιμή στις ΗΠΑ κοντά στις 50.000 δολάρια.

ΠηγήHoliday Auto

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr