Volkswagen: Από το 2020 θα πουλά και μέσω internet τα μοντέλα της

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen θέλει να ανανεώσει ριζικά τον τρόπο με το οποίο πουλά αυτοκίνητα στην Ευρώπη. Έτσι θα προσφέρει online πωλήσεις μέσω internet, αλλά και 24ωρη υποστήριξη.

Όπως αναφέρει η VW η νέα προσέγγιση “οδηγείται από την προοδευτική ψηφιοποίηση και τη συνδεσιμότητα του στόλου Volkswagen, που σύντομα θα μπει σε νέα φάση, μιας και σε αυτόν θα προστεθούν από το 2020 τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα”.

Η Volkswagen δηλώνει πως οι αντιπροσωπείες της δεν θα πεθάνουν, αλλά θα αναβαθμιστούν, μιας και η τελική φάση της παραγγελίας θα γίνεται στις αντιπροσωπείες της, από όπου οι πελάτες της θα παραλαμβάνουν τα νέα τους αυτοκίνητα.

Στις σχετικές ειδήσεις η γερμανική εταιρία μας δείχνει πως τα πίσω OLED φωτιστικά σώματα των μοντέλων της θα μπορούν να λειτουργούν ως προβολείς, ενώ θα μπορούν να δημιουργήσουν και μοναδικά μοτίβα, όπως προειδοποιητικά τρίγωνα σε περίπτωση κινδύνου, αλλά και το επίπεδο φόρτισης των μπαταριών ενός ηλεκτρικού μοντέλου. Επίσης τα πίσω φωτιστικά σώματα θα μπορούν να λειτουργούν και ως γραμμές που θα βοηθούν τον οδηγό να παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Επίσης τα μπροστά φωτιστικά σώματα θα αποτελούνται από νέα LED που θα ρυθμίζονται αυτόματα και δεν θα πανιάζουν τους οδηγούς των οχημάτων που έρχονται από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ θα μπορούν να δημιουργήσουν και αυτά γραμμές καθοδήγησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr