Επίσημες spy φωτογραφίες της Mercedes CLA 45 AMG [w/video]

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes-Benz έδωσε μερικές επίσημες spy φωτογραφίες της  CLA 45 AMG η οποία θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2013. Η γρήγορη έκδοση της CLA μηχανικά θα φορά τον 2.0-λιτρο turbo κινητήρα της A45 AMG, απόδοσης 350 ίππων με 450 Nm ροπής με τη κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη AMG SPEEDSHIFT DCT. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου από 5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Στιλιστικά βλέπουμε ότι φορά επιθετικό bodykit αποτελούμενο από νέο μπροστά προφυλακτήρα, πλαϊνά spoiler, μεγάλες ζάντες, αεροτομή και νέο πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη και διπλές τραπεζοειδής απολήξεις. Πατά πάνω σε μεγάλες πεντάμπρατσες ζάντες της AMG όπου στο εσωτερικό τους υπάρχουν μεγάλα φρένα. Η κατασκευή της θα γίνει στο εργοστάσιο της Mercedes στη πόλη Kecskemet της Ουγγαρίας, εκεί όπου κατασκευάζονται τόσο η Α- όσο και η B-Class.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=COh9BmAUg50

[Πηγή: Mercedes-Benz Passion]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...