Κάντε κλικ για high Res φωτογραφίες

Οι φωτογράφοι στην Αμερική έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν στους δρόμους της Αμερικής το νέο 2010 Pagani Zonda καμουφλαρισμένο μόνο σε ελάχιστα σημεία.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες το νέο zonda θα έχει έναν ολοκαίνουργιο carbon μπροστινό προφυλακτήρα , carbon μεγαλύτερα πλαϊνά βοηθήματα για περισσότερο αέρα ενώ πίσω έχει δημιουργηθεί ένας carbon διάχυτης για καλύτερη αεροδυναμική….

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το “Zonda F” σήμα που είναι ανάμεσα στους καινούργιους διακόπτες. Καινούργιος είναι επίσης και ο λεβιές των ταχυτήτων. Το αυτοκίνητο φοράει 20″ ζάντες πίσω με λάστιχα 335/30 Pirelli Pzero Rosso και 19″ μπροστά με λάστιχα 255/35.Τα φρένα του νέου Zonda είναι κεραμικά με 8πίστονες δαγκάνες.

Η ιπποδύναμη που έχει το νέο pagani είναι λίγο μυστήριο. Η Pagani προσπάθησε να κρατήσει καλά κρυμμένο τον κινητήρα με μαύρη ταινία. Λόγω των νέων μεγαλύτερων εισαγωγών αέρα που βλέπουμε υποθέτουμε οτι ο κινητήρας θα είναι μεγαλύτερος ακόμη και απο τον Mercedes AMG 7.3L V8 που βρίσκεται στην τωρινή Zonda F.

Υπάρχουν φήμες οτι είναι πιθανό να τοποθετηθεί ο 5.4L turbo V8 από την McLaren SLR 722 ή ίσως o V12 bi-turbo από το καινούργιο Mercedes SL65 AMG Black Series. Όποια θα είναι τελικά η επιλογή της Pagani το σίγουρο θα είναι ότι το κινητήριο σύνολο θα αποδίδει περίπου 600-700hp. Το καινούργιο Zonda F θα βγει στην παραγωγή κατά το πρώτο εξάμηνο του 2009 και η τιμή του θα κυμαίνεται περίπου στα 650.000 $

Pagani Zonda F 2010 Gallery

 Κάντε κλικ για high Res φωτογραφίες