Ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο θα παρουσιάσει στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού η Mercedes-Benz με το όνομα ConceptFASCINATION δίνοντας μας μια πρώτη γεύση από την επόμενη γενιά της E-Class, της οποίας η έκδοση variant θα λανσαριστεί το 2010….

Στα σχέδια της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας εικάζεται και η αντικατάσταση της επόμενης γενιάς της CLK με την E-Class coupe η οποία θα συμπληρώνει τις εκδόσεις σεντάν και στέισον βάγκον.

Τα διπλά φωτιστικά σώματα που είχαμε συναντήσει στις δύο προηγούμενες γενιές της E-Class παραμένουν αλλά η στρογγυλεμένη σχεδίαση τους έχει αντικατασταθεί από αυτή τη ρομβοειδή που παρατηρούμε στις εικόνες.

Το μοντέλο της Mercedes εφοδιάζεται με έναν νέο 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα BlueTec 2,2, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει τις επιδόσεις του 3λιτρου πετρελαιοκινητήρα της γκάμας (απόδοση 204 ίπποι).

Περισσότερες στοιχεία για το πρωτότυπο αλλά και το τόσο σημαντικό αυτοκίνητο της Mercedes θα δοθούν στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού τον επόμενο μήνα.

[via : autoblog.com, carscoop, worldcarfans.com ]