Πιο ποιοτική και πλήρης από όλες τις προηγούμενες είναι η Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, που διεξάγεται στην πατρίδα μας για τέταρτη φορά, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Α). Στο γνώριμο χώρο του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου του Ελληνικού δίνουν το «παρών» 18 μεγάλοι εισαγωγείς, με όλη τη γκάμα των επαγγελματικών μοντέλων τους, καθώς και με ό,τι νέο έχει προστεθεί ή πρόκειται το αμέσως επόμενο διάστημα να τοποθετηθεί στα προσφερόμενα οχήματα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.
Aνάμεσά τους ξεχωρίζουν τα νέα Peugeot Partner και Βipper, τα Fiat Fiorino και Scudo, το Iveco Massif, το νέο Renault Kangoo Express και το Μitsubishi Atleon. H έκθεση εκτείνεται σε τέσσερις τομείς, με τους δύο πρώτους να καταλαμβάνονται από τους αντιπροσώπους εισαγωγείς, ενώ στους άλλους δύο φιλοξενούνται πάσης φύσεως αξεσουάρ και ανταλλακτικά, άμεσα συσχετισμένα με το επαγγελματικό αυτοκίνητο. Πέμπτη και Παρασκευή η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδι, ενώ το Σαββατοκύριακο η έκθεση θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδι.
Οι 25.000 επισκέπτες που εκτιμάται ότι θα την τιμήσουν με την παρουσία τους, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις δύο τελευταίες ημέρες στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης και το ετήσιο «Τruck Festival», που για φέτος μεταφέρθηκε εκεί από το αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
PeugeotBipper: αδελφάκι του Fiat Fiorino και του Citroen Nemo, κατέφθασε πλέον και στη χώρα μας.
Massif: πρώτη παρουσία στην Ελλάδα για το αυτοκίνητο-πολυεργαλείο της Ιveco, η οποία κατέχει και το μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο στο Ελληνικό.
Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη νέα γενιά του PeugeotPartner.
To FiatScudo ήρθε στο Ελληνικό, φέρνοντας μαζί του και τον τίτλο «Van Of The Year 2008».
FiatFiorino: Είναι από την άνοιξη στη χώρα μας, ωστόσο στο Ελληνικό πραγματοποιεί την πρώτη του εκθεσιακή εμφάνιση.
RenaultKangooExpress: Οι επισκέπτες στο Ελληνικό θα έχουν την ευκαιρία να το γωνρίζουν καλύτερα από κοντά.
MitsubishiAtleon, ένας ακόμη νέος «παίκτης» στο χώρο των ελαφρών επαγγελματικών φορτηγών.
[via : 4troxoi.gr]