Φωτογραφίες της τρίθυρης έκδοσης του νέου Renault Megane διέρρευσαν και μας δίνουν την δυνατότητα να πάρουμε μια πιο πλήρη ιδέα για την τρίτη γενιά του μοντέλου. Η τρίθυρη έκδοση του Megane III ξεχωρίζει από την πεντάθυρη λόγω των πιο σπορ γραμμών που διατρέχουν το αμάξωμά της, της πιο κεκλιμένης οροφής και των εντονότερων γραμμών πάνω από τους θόλους. Ένα ακόμα στοιχείο διαφοροποίησης από την πεντάθυρη έκδοση είναι τα μεταλλικά στοιχεία του εμπρός μέρους και τα φωτιστικά σώματα – η εικόνα που εκπέμπει είναι ενός αυτοκινήτου με σπορ προσανατολισμούς, σε αντίθεση με το πεντάθυρο που κινείται σε πιο οικογενειακά μονοπάτια.

Για αυτόν τον λόγο και φημολογείται πως το εσωτερικό του θα διαφέρει σε κάποια σημεία από του πεντάθυρου: λογικά θα διαθέτει κάποια σπορ στοιχεία επιπλέον, όπως λεπτομέρειες σε αλουμίνιο ή χρώμιο και λιγότερο φωτεινά χρώματα.

Η επίσημη παρουσίαση στο κοινό και τον Τύπο της τρίθυρης έκδοσης του νέου Renault Megane θα πραγματοποιηθεί στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, που ξεκινά σε μια εβδομάδα. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να σας δείξουμε και τις πρώτες του, επίσημες φωτογραφίες.

[via : autoblog.com, carscoop, worldcarfans.com ]