BMW X1 Concept

Σχετικά άρθρα

Η BMW εξέλισσε ένα μικρότερο από την X3 4κίνητο όχημα ελευθέρου χρόνου το οποίο και θα ονομαστεί X1. Η X1 Concept επιβεβαιώνει τα όσα λέγαμε τότε και αναμένεται να περάσει στην παραγωγή χωρίς πολλές ουσιαστικές αλλαγές – πάγια τακτική της BMW – στα τέλη του 2009 με τις πωλήσεις να ξεκινούν το 2010….

Οι διαστάσεις της X1 Concept δεν είναι και πολύ μικρότερες από τις αντίστοιχες της X3. Το μήκος βρίσκεται στα 4457mm όντας μικρότερο κατά 108mm και το μεταξόνιο στα 2760mm όντας περιορισμένο κατά μόλις 35mm. Η σιλουέτα της ενσωματώνει στο μπροστινό μέρος τη νέα σχεδιαστική φόρμα που παρουσιάστηκε στη 7-Series, ενώ τα φωτιστικά σώματα του πίσω μέρους θυμίζουν πολύ την ανανεωμένη 3-Series Ε90.

Από την τελευταία δανείζεται και το πάτωμα το οποίο δείχνει ότι πρέπει να αναμένουμε πολλές επιλογές σε ότι έχει να κάνει με τα μηχανικά σύνολα. Πάντως λογικά η βασική επιλογή θα είναι ο γνωστός 2.0 των 150ps αλλά μπορεί η BMW να κάνει την έκπληξη με ένα μικρότερο μοτέρ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...