Η BMW εξελίσσει ακόμα την επερχόμενη Ζ4, η οποία θα κυκλοφορήσει στην αγορά το ερχόμενο έτος. Αν και θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε στην έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles τον επόμενο μήνα, γιατί να περιμένουμε;

Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο τυχερός φωτογράφος που την πέτυχε να δοκιμάζεται στο Nurburgring, όπου και την φωτογράφησε. Το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο, αφού απεικονίζει μια Ζ4 με τη μεταλλική, ανοιγόμενη οροφή να διακρίνεται καθαρά. Η μεταλλική οροφή μπορεί να μειώνει τους αποθηκευτικούς χώρους και να αυξάνει το βάρος, αλλά από την άλλη προσθέτει σε ακαμψία και σε εμφάνιση….

Άλλα στοιχεία που αναμένεται να διαθέτει η νέα Ζ4 είναι η πιο εντυπωσιακή μάσκα και οι μεγαλύτεροι αεραγωγοί εμπρός και τα νέα φωτιστικά LED στο πίσω μέρος του καμουφλαρισμένου αυτοκινήτου.

Σημαντικά εφόδια επιτυχίας για την BMW Ζ4 είναι ο τρίλιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας V6 της 335i με περίπου 350 άλογα, όπως και ο κορυφαίος τετράλιτρος V8 της Μ3 στην έκδοση Μ – αν και βέβαια θα υπάρχουν και ταπεινότερες λύσεις, όπως ο (μάλλον) τετρακύλινδρος της βασικής έκδοσης και οι υπόλοιποι ατμοσφαιρικοί εξακύλινδροι κινητήρες.

Κρατηθείτε γερά, το αυτοκίνητο δαγκώνει!

[via : worldcarfans.com ]