Porsche Panamera. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες

Σχετικά άρθρα

porsche-panamera-lightweight-body-with-intelligent-mix-of-materials-custom

Με το ντεμπούτο της να γίνεται στην έκθεση της Shanghai τον επόμενο μήνα, η Porsche έδωσε στην δημοσιότητα πολλές τεχνικές λεπτομέρειες της Panamera. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το νέο οικογενειακό sedan θα είναι εφοδιασμένο με πολλές καινοτομίες όπως σύστημα start/stop καθώς και με το νέο PDK αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στην νέα Porsche 911.

Το νέο κιβώτιο σε συνεργασία με το start/stop και με τα λάστιχα χαμηλής τριβής προσφέρει μειωμένη κατανάλωση αφού στην Panamera S με τον V8 4.8 λίτρων κινητήρα απόδοσης 400 ίππων με 50 κιλά ροπή, χρειάζονται μόλις 10.8 λίτρα για να διανύσει 100 χλμ.

Η νέα αερανάρτηση επιτρέπει στον οδηγό να την ρυθμίσει όπως αυτός επιθυμεί, βελτιώνοντας έτσι κατά πολύ την οδηγική συμπεριφορά του κατόχου της. Το σύστημα αυτό είναι στάνταρ στην έκδοση Turbo και διαθέσιμη στον έξτρα εξοπλισμό για τις άλλες 2 εκδόσεις. Το βάρος κρατήθηκε χαμηλά λόγω της εκτεταμένης χρήσης αλουμινίου, μαγνησίου και πλαστικού υψηλής ποιότητας ενώ το πάτωμα της είναι καλυμμένο πληρως ώστε να βελτιώνεται η ροή του αέρα απο κάτω της.

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...