H έκδοση παραγωγής του Seat Ibiza Bocanegra παρουσιάστηκε στην Βαρκελώνη

Σχετικά άρθρα

seat-ibiza-bocanegra-production-version

Η Seat έκανε την έκπληξη και κατά την διάρκεια της έκθεσης της Βαρκελώνης ανακοίνωσε την έκδοση παραγωγής του Seat Ibiza Bocanegra που είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως concept στην έκθεση της Γενεύης το 2007. Εξωτερικά το αυτοκίνητο ξεχωρίζει λόγω της μαύρης κυψελοειδής γρίλιας , του μεγάλου προφυλακτήρα καθώς και με τα νέα φωτιστικά σώματα. Οι ζάντες είναι 17″ ενώ μαύροι είναι και οι πλαϊνοί καθρέπτες. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει το λογότυπο Bocanegra καθώς και ο επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας με την εξάτμιση να είναι τοποθετημένη στο κέντρο πάνω από τον διαχύτη.

Στο εσωτερικό τώρα έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο με τις επενδύσεις των σπορ καθισμάτων να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Συναντάμε επίσης το γράμμα B στο καντράν, διακοσμητικά αλουμινίου, αλουμινένια πετάλς καθώς και ένα 3-άκτινο τιμόνι με το μεγάλο B να δεσπόζει πάνω σε χρωμιομένο φόντο.

Μηχανικά το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με τον γνωστό πλέον 1400αρη TSI που θα αποδίδει 150 και 180 άλογα. Η κίνηση μεταδίδεται στους μπροστά τροχούς μέσω του 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου DSG ενώ οι αλλαγές μπορούν να γίνουν και από τα paddles που βρίσκονται στο πίσω μέρος του τιμονιού. H Seat θέλοντας να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την οδηγική του συμπεριφορά τοποθέτησε ηλεκτρονικό διαφορικό XDS περιορισμένης ολίσθησης ώστε να μεταφέρεται ποιο ομαλά και αποδοτικότερα η δύναμη στην άσφαλτο. Δείτε τις φωτογραφίες και το δελτίο τύπου που ακολουθεί.

[Πηγή: Seat]

Δελτίο Τύπου (κάντε κλικ για να το διαβάσετε)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα