Marussia B1 και Β2 έτοιμα για την Φρανκφούρτη

Σχετικά άρθρα

Marussia B2 Teasers

Η Marussia έδωσε στην δημοσιότητα 2 teaser φωτογραφίες από το νέο της supercar που ακούει στο όνομα B2 και θα κάνει το ντεμπούτο στην Φρανκφούρτη. Το B1 Hybrid που σχεδιαστικά έχει επηρεαστεί από τον σχεδιασμό ενός jet είχε παρουσιαστεί πέρυσι και εφοδιαζόταν με έναν 3.5 λίτρων V6 κινητήρα. Ως έκδοση παραγωγής πλέον, θα κάνει και αυτό την εμφάνιση του στην Φρανκφούρτη και μπορεί να γίνει δικό σας με κόστος €100.000. Το B1 Hybrid έχει σχεδιαστεί από τον Nikolai Fomenko, Ρώσο παρουσιαστή του ρώσικου Top Gear αλλά και οδηγό αγώνων τόσο στο Le Mans όσο και στο πρωτάθλημα FIA GT series.

Όσον αφορά το νέο Β2 δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες αλλά εκτός από τις παραπάνω teaser φωτογραφίες κάποιο μέλος του site English Russia πιθανότατα το φωτογράφησε κατά την μεταφορά του από την Μόσχα στην Γερμανική πόλη. Δείτε τις φωτογραφίες στην συνέχεια.

Marussia B1 and B2 Spy Shots

Marussia B1

Marussia B2 Teasers

[Πηγή: CarDesign, English Russia]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...